Hvem er vi

Schreiners.dk er en lille, men sund og god virksomhed, hvor der er tid til smil og latter. Vi sætter en ære i at skabe en relation og være dus med vores kunder, det skaber nærvær og gør at du trygt kan handle med os. Det vil i sidste ende forhåbentlig skinne igennem på de produkter vi leverer.

 

Rikke Bruun er grafiker og har arbejdet i branchen siden 1987. Hun har erfaring fra både reklamebureau og trykkeri, og har lavet alt fra store reklameopgaver til mindre opgaver som visitkort og flyers. Rikkes passion for grafikerfaget skinner igennem på hendes arbejde, og du kan trygt lade hende om det grafiske.

Kontakt: rikke@schreiners.dk

 

Mit navn er Martin Schreiner, jeg har siden starten på forretningslivet solgt grafiske produkter. I starten i familiens virksomhed, og igennem de sidste 11 år fra schreiners.dk. Min erfaring gør det muligt for mig at levere et produkt, der står skarpt og præcist, og som jeg kan levere med godt humør og smil på læben. Ved siden af det grafiske arbejde, har jeg igennem 20 år været boghandler, med butik i Glamsbjerg, Aarup, Assens & Odense.

Kontakt: martin@schreiners.dk

Søndergade 17 - 5620 Glamsbjerg - 20 717 417